BRN Meet-Up: Transformatie / gebiedsontwikkeling

*De leegstand van kantoorpanden is voor veel Nederlandse gemeenten al jaren een probleem. De waarden van gebieden en bijbehorende objecten kunnen hierdoor namelijk sterk verminderen. Maar: bekijk deze leegstand eens als ‘kans’. Er ontstaat immers ruimte in de stad. Ruimte voor nieuwe, alternatieve functies en aantrekkelijke woon-en werkgebieden met dito voorzieningen. Hoe gaat u de mogelijkheden van leegstaande gebouwen effectief benutten? Hoe bepaalt u waar uw kansen liggen en de haalbaarheid van een project? *

Met de BouwRegieNetwerk Meet-Up ‘Transformatie’ op 27 september 2017, gaan wij in op de vraag: Hoe leegstand tegengaan en kansen bepalen op het gebied van vastgoedtransformatie?
Aan de hand van diverse verhalen, de nieuwste ontwikkelingen en veel praktijkvoorbeelden pakken we dit thema vast. Er is veel ruimte voor interactie en discussie.

Na afloop van deze bijeenkomst heeft u een beeld van de belangrijkste uitdagingen als het gaat om transformatiemanagement. Inclusief routes hoe die te tackelen. We gaan o.a. in op hoe u de haalbaarheid van projecten kunt bepalen en toekomstbestendige plannen kunt maken. De Gemeente Rijswijk licht bovendien haar praktijkcase toe.

Wilt u meer weten of wilt u zich inschrijven voor dit event? KLIK HIER voor het programma en inschrijving.

Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten in Nederland? Projecten Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!